Sagt om mig

Författarnas röster

{

Anna gav mig ett otroligt professionellt och genomarbetat utlåtande på flera sidor där hon berörde alla delar i mitt manus. Med hjälp av hennes handfasta råd och rekommendationer vet jag precis hur jag ska gå vidare och utveckla mitt manus på bästa sätt. Med konstruktiv kritik kunde hon pricka ut exakt vad som var bristerna i manuset samt vad som behövde bli tydligare.

 

Kan verkligen rekommendera hennes lektörstjänst för den som vill lyfta sitt manus till en högre nivå.

Anna Ocklind

{

Tack så mycket för din fina analys av min text. Jag känner mig otroligt peppad av den! Jag gillar och är tacksam för hela ditt utlåtande och framförallt den konkreta handlingsplanen.

Denisa Samuelsson

{

Tack Anna för all tid du lagt ner på att ge mig feedback. Ovärderlig hjälp! Jag gillar din struktur, bland annat dina tydligheter i form av understrykningar i färg för att förtydliga. Ris och ros blandat med konstruktiv kritik.

Linda Schönbeck

{

Tusen tack för ditt väl genomarbetade utlåtande! Är också glad för positiva kommentarer som stärker. Jag tycker att ditt utlåtande är tydligt och jag kan lätt gå tillbaka till de olika rubrikerna och snabbt hitta det jag söker.

 

Ännu en gång, ett STORT TACK till dig Anna som lagt ner så mycket arbete på mitt manus.

Christina Strang

Hör av dig om du vill ha referenser från de förlag jag jobbar med!

Kontakta mig

12 + 8 =