Sagt om mig

Sagt om mig

Författarnas röster

{

Tack för din utförliga och kloka feedback i mitt manus Julen enligt Julia. Det ska blir riktigt roligt att ta tag i redigeringen med så bra feedback att utgå från! 

Kristin Emilsson, 

redaktörsuppdrag, Julen enligt Julia, 

utgiven av Printz Publishing

{

Stort tack för ett fantastiskt arbete och fin feedback! Jag blev jätteglad för dina detaljerade och träffsäkra kommentarer. Det känns verkligen som om du har förbättrat manuset ytterligare några snäpp.

Jenny Runesson, 

språkgranskning, Tolken, 

utgiven av Ordberoende förlag

{

Gud vilket bra och väl genomarbetat utlåtande du skrivit! Omsorgsfullt, noggrant och strukturerat!

Sofia Ymén,
språkgranskning, Ett oväntat arv,
utgiven av Printz Publishing

{

Jag satt mest och bara tryckte ”acceptera” på alla Annas förslag (förutom allt som krävde att jag skrev om) och undrade i mitt stilla sinne om ”jag” skulle finnas kvar i manuset efteråt, om min röst fortfarande gick att känna igen? Det gjorde den. Hon hade bara förfinat den, slipat och putsat på den, städat bort smuts som inte hade någon funktion kring den. Hon har helt enkelt lyft mig, gjort mig bättre, vassare och mer direkt, ”renare”. 

Anna Granlund, 

redaktörsuppdrag, Den röde hanen, 

utgiven av Southside Stories

{

Anna gav mig ett otroligt professionellt och genomarbetat utlåtande på flera sidor där hon berörde alla delar i mitt manus. Med hjälp av hennes handfasta råd och rekommendationer vet jag precis hur jag ska gå vidare och utveckla mitt manus på bästa sätt. Med konstruktiv kritik kunde hon pricka ut exakt vad som var bristerna i manuset samt vad som behövde bli tydligare.

 

Kan verkligen rekommendera hennes lektörstjänst för den som vill lyfta sitt manus till en högre nivå.

Anna Ocklind

{

Jätteroligt att jobba med proffsiga du, och stort tack för all hjälp för att göra berättelsen och texten bättre.

Susanne Fellbrink,
redaktörsuppdrag, Än klämtar klockan,
utgiven av Printz Publishing

{

Tack för ett jättebra samarbete! Jag har nog aldrig fått ett manus så fint polerat förut. Varenda liten detalj har varit viktig och det är precis så det ska vara.

Lovisa Wistrand
redaktörsuppdrag, 600 mil till dig,
utgiven av Ordberoende förlag

{

Tack för dina ingående kommentarer! Jag är så glad över hur djupt du analyserat mitt första kapitel och alla värdefulla synpunkter. Väldigt pedagogiskt upplägg också med olika rubriker på det du tittat på. 

Hanna Eriksson 

{

Stort tack, Anna, för din djupgående och värdefulla analys. Det var precis vad jag letade efter!

Nina Modig

{

Tack så mycket för din fina analys av min text. Jag känner mig otroligt peppad av den! Jag gillar och är tacksam för hela ditt utlåtande och framförallt den konkreta handlingsplanen.

Denisa Samuelsson

{

Jag är djupt imponerad och tacksam över ditt arbete med mitt manus. Gång på gång ger du feedback som är enkel att förstå. Du är pedagogisk och kommer alltid med uppmuntran och frågor som får en att tänka till. Det märks verkligen att du bryr dig!

Lovisa Andersson

{

Jag är så tacksam för den enorma bearbetningen du gjort med texten! Du är väldigt professionell och genuint intresserad att lyfta det speciella i texter. Hela tiden kändes det som att vi var ett lag som gick mot ett gemensamt mål.
Nova Ling

{

Tack Anna för all tid du lagt ner på att ge mig feedback. Ovärderlig hjälp! Jag gillar din struktur, bland annat dina tydligheter i form av understrykningar i färg för att förtydliga. Ris och ros blandat med konstruktiv kritik.

Linda Schönbeck

{

Tusen tack för ditt väl genomarbetade utlåtande! Är också glad för positiva kommentarer som stärker. Jag tycker att ditt utlåtande är tydligt och jag kan lätt gå tillbaka till de olika rubrikerna och snabbt hitta det jag söker.

 

Ännu en gång, ett STORT TACK till dig Anna som lagt ner så mycket arbete på mitt manus.

Christina Strang

Hör av dig om du vill ha referenser
från de förlag jag jobbar med!

Hör av dig om du vill ha referenser från de förlag jag jobbar med!

Kontakta mig

4 + 11 =